Han är fisk - och skaldjursexpert men idag bakade han även
Det har även jag gjort nu.
Tyvärr har jag inte de rätta snäckformade formarna
men det gick bra ändå.
Iaf så smakar de bra.
Men kanske hade jag lite för mycket fett?
De är lite håliga.
Eller för mycket citronskal?
Det finns många olika recept det märkte jag när jag letade fram ett.
Några med bakpulver och några utan.
På TV smaskade dem till det och åt kakorna med färska aprikoser
kokta i honung och med vaniljglass.
Mumsfilibabba!
¤
Trevligare att baka än att gå till gymmet.
Jag har kommit på en jättebra anledning
till att inte behöva gå dit:
VINTERKRÄKSJUKAN!
Den härjar säker där.
Nästan ingen torkar av maskinerna och handtagen
så det kan vara en smittkälla, tror jag.
Och på Marieberg sprids smittan som en löpeld.
Så dit ska vi inte åka.
Glöm inte heller spriten.
Till händer alltså.
Inte att dricka.