Det är kristider. I år är påskharen svart.
Men här var det livat.
Bricka laddad med hallonpaj och gott kaffe.
35 spänn. Påtår ingick.
Så här ser vi inte ut egentligen. Bara på kort.
Åsa ser inte heller ut så här.
Men det är fredag afternoon ju.
Men här var det livat.
Bricka laddad med hallonpaj och gott kaffe.
35 spänn. Påtår ingick.
Så här ser vi inte ut egentligen. Bara på kort.
Åsa ser inte heller ut så här.
Men det är fredag afternoon ju.
Hade snyggaste outfiten av oss fyra.
Åhujedamig vad mycket klokskap det blir när ni tänker till.
En bra bok är alltid rätt.
Gott, dyrt, svenskt nöttkött.
Pengarna räckte inte till potatis.
(Men till vin. Ha)
Fredagkväll.
Med rabattkupong 60 slantar.
Fick för mig att göra Bagels.
Ni vet brödet som är lite segt med knaprig seg skorpa.
Det får man av att koka brödet några minuter innan de gräddas.
Tänkte på programmet Bullar av stål
där det mest hele tiden hävdas att bröd ska ha lite mjöl, knådas lite och slängas ihop till
bröd lite snabbt.
Men kanske icke med Bagels.
Degen ska vara blank och seg.
Men med tanke på hur lite jag verkligen knådade så blev det jättebra.
Kunde dock vågat ha i lite mer salt.
Men även om de inte ser ut som de släta blanka bagels man kan köpa
så blev de riktigt bra.
Godast är det att rosta tycker jag.
Eller med gott emellan som en lunchmacka.
Degen blev ca 15 st så det blir 30 mackor för man delar dem.
Du behöve ha ca 2,5 timmar för att göra bagels.
Har man en vidare kastrull att koka i så går det lite fortare.
Bagels är värt allt besvär.
Det finns många recept och man får chansa.
Men ta ett där det står att de ska kokas.
Annars blir det inga bagels.
(Tror jag.)
2 kommentarer:
Nämen va fa....jag vill ju se ung o vacker ut! Kan du inte retuschera bilderna? / S
Nämen...det har jag ju gjort! Men inte lätt att få oss att se sååå unga ut som vi känner oss. Kram.
Skicka en kommentar