En vanlig färdigköpt pizzabotten med en klick torr tomatsås.
Släng på rejält med ICAs goda pasta/tomatsås med oliver.
Vräk på med skalade djuprfysta stora räkor och euroshoppers sura annanasringar.
Ös över färdigriven ost och ovanpå detta strö rikligt med pinjenötter.
(Fanns billiga eko.nötter på ICA)
Släng på rejält med ICAs goda pasta/tomatsås med oliver.
Vräk på med skalade djuprfysta stora räkor och euroshoppers sura annanasringar.
Ös över färdigriven ost och ovanpå detta strö rikligt med pinjenötter.
(Fanns billiga eko.nötter på ICA)
Klar.
Ca 20 minuter "att laga"
Räcker till minst två gånger för en pers eftersom det är möe´pålägg.
Går fort att göra degen.
Låt jäsa i ca 1.5 timmar.
Ingen knådning. Ingen kavel.
Kan inte bli lättare.
Lägg i en klick av smör-brunfarin-kardemumma.
Låt jäsa.
Strax kan de gräddas.
ni känner säkert bulldoften ända till er ?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar